Musikal, opera, träning…

Oj oj oj, skulle ha tränat idag men TP bokade av, hon har sån träningsvärk, eller kanske bara värk efter vår intro med PTn. Blev att jag stannade kvar på jobbet en halvtimme för att förbereda inför stort möte och projektarbete imorgon. Skönt, då slipper jag det imorgon bitti.

På lunchen idag pratade vi om att jag skulle på Operan, när vi pratade kom det fram att Svansjön är en balett och inte en Opera! FAIL!!! Kollade om hon jag bokade med visste det, det gjorde hon inte så nu måste vi köpa Operabiljetter också, WIN! Älskar att boka upp en massa att gå och se! Snart är det Peter Jöback med maken och våra mammor. Rainman är också väldigt nära och sen blir det en tripp till Paris innan Svansjön. Trycker nog in Priscilla Queen of the dessert i december och sen en opera i januari/februari. New York är bokad till maj och sen är det typ sommar och semester!

Just det, Flashdance i mars blir det också… Fick ett mail idag att jag kunde beställa biljetter till Flashdance redan nu istället för den 2 oktober när stora biljettsläppet är. La ut en fråga på FB så vi nu blir 6 stycken som ska gå och se den den 15 mars 2014, rad 10 känns toppenbra. Älskar att boka en massa saker framåt i tiden!

Tränade styrka hemma i 60 minuter, kändes mer fokuserat idag än igår, hoppas på lite träningsvärk imorgon!

Snart kommer maken hem, hans tur att vara i Göteborg nu… Nedräkning men han tänker ju bara dumpa väskan på mig och sen dra ut på fest på fredag! Morr, men det får väl funka då rå. 🙂

Nu sova, ögonen går i kors men det känns fantastiskt kul att ha så mycket att se fram emot! Pretty Maids ska vi på också, det är väldigt snart… Upps, glömde det  🙂

 

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *