New York – min drömresa är bokad

Eller om vi ska vara helt ärliga, en av mina drömresor!

Har sparat länge för att kunna åka utan begränsningar men största problemet är att hitta någon att åka med. Ska jag till New York vill jag åka med någon man trivs med 24/7 i en vecka, någon som vill åka lika mycket och därmed är villig att spara ihop pengar, någon som vill göra ungefär samma saker som en själv!

Men vilken tur att Carro kom hem från sitt jobb som reseledare och var jättetaggad att börja spara pengar och åka med om ett år. Det här var i våras och vi var nyktra när vi började prata om resan, dagen efter var båda fortfarande sjukt taggade att göra resan i maj 2014.

Bokade hotell för några veckor sedan, vi hade lite krav när det gällde hotell…
* WiFi ett stort plus
* Frukost vore trevligt, men inget måste
* Nära Tunnelbana
* Nära Central Park
* Inte sunkigt
* Inte för dyrt…

Dessa små önskemål resulterade i att vi bokade två hotell varav det ena avbokades väldigt snabbt då det saknade WiFi och var längre ifrån Central Park samt kändes lite sunkigt.

Nu ska vi bo på Hotell Hudson, A Morgans Original, känns helt OK placerad och ser helt OK ut. Priset känns också helt OK med tanke på läget och när vi kollat runt. Nu när jag kollade verkar det som att vi kan ta tunnebanan från JFK till hotellet, fan vilken cool start på vår New York-vecka!!! Vi får väl se vad Carro tycker om den saken!

Igår var det så dags att boka in flyget, nu verkar biljetterna vara släppta så nu gällde det att hitta billigast möjliga.

Kollade lite Norwegian, lite SAS men där var det omöjligt att hitta extrabagagekostnad. Sen var det flygtiderna, vilken tid på dygnet ska vi åka? Det slutade med att vi bokade Norwegian, då kan vi jobba halvdag innan vi åker!

17:35 Stockholm-Arlanda
20:00 New York

Sen ska vi ju hem också, helst hade man velat plocka russina ur kakan men det blev så sjukt dyrt att det gick bort! Blev så här helt enkelt:

21:30 New York
11:15 Stockholm-Arlanda

Superbra platser på ditvägen, sämre hem men då ska vi ju typ ändå bara sova så skit samma!

Ååååå längtar som fan, vi har påbörjat ett dokument med bra att ha info som vi ska läsa på och ta med oss, Frihetsgudinnan, Efva Attling, Outlet m.m. m.m. ska ju besökas! Insåg igår att det inte blir någon semester utan fullt ös medvetslös för att hinna uppleva allt vi vill under vår vecka där!

 

Nästa resa som ska bokas blir nog Paris, den ska dock genomföras i november om jag får ledigt. Då fyller en nära vän år och han vill smita så då åker vi på vår parresa som vi gjort några gånger tidigare. Paris är ett drömresemål, dock inte i november men man kan inte få allt!

Det innebär också att jag inte är hemma på farfars dödsdag, det känns sådär men livet går vidare och jag får besöka graven dagen innan.

Tjingeling från tjejen som ska till NEW YORK!!!

 

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *