Nyår och nytt

Så var det slut, 2015, ÄNTLIGEN! Verkligen sämsta och värsta året i hela mitt liv, borträknat min vecka i New York.

Men nu försöker vi förtränga det skitåret och ser framåt mot 2016 och hur vi kan se till att det inte ens blir i närheten av 2015.

Nyårsafton blev lugn, Lennart, Astrid och farsan kom över. Elin kom hem från sin mormor och Per var hemma. Vi vuxna käkade som vanligt flygande Jakob och det var lika gott som alltid, till efterrätt blev det Tiramisu som Astrid gjort, hur mycket som helst! Men väldigt gott såklart!

På 12-slaget var vi alla ute för att skåla, det här året kändes extra viktigt att skåla in! Elin fick champagne första gången och Per skålade i Zingo, Elin tyckte inte det var gott! Extra roligt att det här är första nyåret som Per inte tittat på fyrverkerierna inne, han var med och när det mesta smällt av så gick han ut och drog av “sina” smällare. Vi hade köpt en påse med saker som inte låter så mycket men som är kul, det gillade mammas kille! Han är så försiktig, chansar inget, då får man hålla på när någon vuxen är med.

Igår påbörjade jag urplockandet av stora tjejens rum, hon har flyttat men inte tagit med sig sina saker… Jag har fått tillåtelse att plocka ihop grejerna men inte slänga något, vilket är för mig självklart! Så 3 IKEA-kassar med det som var kvar i garderoberna blev det, två stora plastkassar med diverse från tösens hurts hade jag redan plockat undan sedan tidigare.

Nu är det nytag med träningen också, två dagar på rad har jag börjat med morgonpromenad, väldigt spännande med isfläckarna och speciellt idag när det är pudersnö över! Måste iväg till gymmet, hoppas jag kan få med mig maken så aktiv kan sporra varandra att åka dit! Ryggen och axlarna är såååå arga när jag inte tränar utan låter latmasken ta över, men nu är det dags!

Nu jaga upp sonen som vänt på hela dygnet, ta en dusch för att sen fortsätta tömma rummet som sonen ska ha.

This entry was posted in Familjen, Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *