Nytt kök sakta men säkert

Så har vi påbörjat köksrenoveringen… Maken och hans X bytte kök för 20 år sen men blev aldrig klara, nu är det dags igen! Blir ett ansiktslyft av allt utom fönstrena som vi nyss bytte!

Parkettgolvet bryts loss och ersätts av spånskivor innan laminat ska på, jag hittade en rolig maskin och har kunnat hjälpa till en hel del!

Sågar sönder parkettgolvet – sååååå kul! Riva är min grej!

Eftersom gubben blev sängliggande med hög feber så är vi lite försenade, men vi har hunnit med två besök till IKEA så köket är faktiskt beställt! Golv har vi hittat och hämtat hem, det blir svart skifferlaminat! Bänkskivan ska beställas när köket är på plats, blir likadant som golvet och kostar en förmögenhet, men jag tror det blir kanon! Nya tapeter har vi köpt hem men kakel är supersvårt! Vilken färg, vilken form och vi har ingen aning! Tak har vi hittat ett som funkar och snart ska vi ha möte med snickarn och se när han, rörpularen och elektrikern har tid med oss.

Passade på att betsa om vitrinskåpet, det var furu och skulle ut, hittade dock inget att ersätta det med så jag köpte hem bets och gjorde det svart! Riktigt nöjd!

Här är det inte torrt än, men såååå mycket snyggare än när det var furu! Visst är det snyggt med spånskivegolv?!?!

Så det går framåt med renoveringen, sakta men säkert! Ingen stress utan lite i taget!

This entry was posted in Fritid and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *