Oj oj oj

Inser att det var längesen jag skrev, så blir det ibland. Hemma från Thailand sen flera månader, det var en skön semester! Jag körde en gång, i vänstertrafik! Sonen blev dock riktigt magsjuk kvällen innan vi skulle åka hem, blev inget sova den natten och vi var oroliga för hur vi skulle få hem honom då han kräktes sista gången en timme innan taxin till flyget kom! Gick dock bra, han fick låna mina Bose-hörlurar med noicecancelling och min fantastiska flygkudde, sen sov han nästan hela flygresan!

Jag drog iväg till Spanien i maj för att umgås med Åsa, hon har ju flyttat till Island men har hus i Spanien. En kort och skön semester på 5 dagar. Dagen innan jag ska åka hem mådde jag inget vidare, trodde det var vätskebrist… Illamående och matt fortfarande på avresedagen, somnade i bilen till flyget, köpte fotmassage på flygplatsen för att få vila 20 minuter. Sov hela flygresan och var helt slut när jag kom till Arlanda.

Sov hela dagen när jag kom hem, utom när jag fick sitta på dass. Kontaktade 1177 och de sa virus. Efter helgen fick jag en akuttid på VC, då hade jag varit dålig i 6 dagar. Läkaren hävdade virus, utan prover, tjatade till mig att få lämna prov vilket han gick med på för att vara snäll… Prover inlämnade på tisdag förmiddag. Tisdag kväll fick jag åka in till SÖS-akuten då jag fick feber, fick lämna en massa prover och ligga med dropp i korridoren i väntan på läkare och provsvar.

Förhöjda levervärden och läkaren 99% säker på att jag fått i mig någon bakterie, sa att VC var helt säkra på virus och han trodde jag hade hört fel… Fick ett läkarintyg så jag kunde vara hemma resten av veckan och vänta ut bakterien.

Ringde VC för att få ta om leverproverna, det får jag göra efter en månad för att se om det är någon skillnad. Mådde bättre redan på fredagen, då ringde VC och provet jag lämnat visade Campylobacter coli/ jejuni, en bakterie som gör dig ordentligt sjuk precis som Salmonella!

Klarade av makens 50-årsskiva utan problem vilket kändes toppen eftersom jag var så dålig på själva födelsedagen.

Annars har jag bara köpt ny MC att övningsköra med och jobbat typ.Sonen är klar med grundskolan och höjde sina betyg något makalöst sista året. Så glad att det är över och hoppas gymnasiet blir bättre!

Annars har jag bara köpt ny MC att övningsköra med och jobbat typ.

Tjingeling

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *