På bussen, hej jobbet

Så kom måndagen, semestern ät slut och nacken så mycket bättre! Lillen var vaken till efter 23 igår, inte OK, och det märktes imorse! Trots det gick morgonen bra, jag har tagit ledigt ett par timmar så jag kunde vara hemma med sonen tills han skulle gå, kändes rätt första dagen i 5:an.

Nacken är så mycket bättre, nackskott är hemskt! I torsdags hade jag fruktansvärt ont, besökte akuten men hänvisades till kiropraktor, Ipren och Alvedon. Konstigt nog sa hon att tabletter är bättre än gel, helskumt! Körde maxdos av tabletter och toppade med Voltarensalva och halsduk. Fick läkarintyg då jobbet kräver det vid sjuk under semester.

Fredagen var lika illa, gick till sjukgymnast som gav mig övningar. Lördagen bättre så länge jag inte gjorde något, tvärtemot vad alla säger funkade vila bättre än.rörelse på min nacke! Bytte tabletter till Diklofenak, endera hjälpte de bättre eller så hade smärtan lagt sig.

Idag är jag nästan helt smärtfri och på väg till jobbet, det känns kanon!

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *