På G – och nu är det FREDAG

Fattar inte var veckan tog vägen, nu är det fredag igen! Missförstå mig rätt, helgen är så välkommen men det är skönt när veckorna går snabbt, tror det är ett tecken på att jag trivs på jobbet.

Skött maten hela veckan, träningen har ju inte gått lika bra… Bara tränat i onsdags, inga ursäkter för måndag eller torsdag men i tisdags var jag och skulle fylla i min ögonfransförlängning (blev bara lite gjort, resten ska fixas ikväll). Men vågen har rört sig ner så nu gäller det att hålla i helgen också, tycker jag går upp även om jag inte äter något direkt fel!

På måndag blir det PT med TP (träningspartner), efter flera veckor ringde någon så vi kunde boka tid, så sjukt trevlig så jag tror det här blir toppen!

Nu in och äta frukost på möte på jobbet, blir inte min kaloriräknade men det är ju fredag och den 13:e!

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *