Paniksemestern avklarad

Tog en paniksemestervecka, den var kort men jag hade tur som la den direkt efter midsommar så blev det en bonusdag ledigt!

Första dagarna efter midsommar blev det vila på hög nivå, hade inte mycket ork. Orkade självklart hem till farsan och äta rester på Midsommardagen, lika gott dagen efter och i år gick den heminlagda sillen åt dag 2, bra beräknat!

Fick maken att ta ett par dagar panikledigt i veckan så att vi kunde åka till Kolmården. 16-åringen är i Tyskland och övar på tyskan, 18-åringen var tveksam men då funkar mutor: Du får övningsköra en bit dit och en bit hem, sen tänkte jag ansiktsbehandling på spat… Så, då blev det klart att vi skulle åka alla 4.

Lillskrutt vaknade på onsdag morgon med ett öga som var väldigt svullet, vageln han haft ett par dagar hade vuxit över natten. Till Apoteket för att se om vi kunde få ordning på ögat, hade kanske funkat om jag fått tvätta rent och sätta på salva… Efter en timme gick storasyster in, hon pluggar trots allt vård. Så var salvan på plats och vi kunde bege oss.

18-åringen övningskörde hela vägen, vi pausade och käkade lite lunch på vägen annars flöt det på bra!

Blev bara en sälshow innan det var dags att gå tillbaka till hotellet och våra behandlingar.

Ansiktsbehandling på tjejerna och fotbehandlingar på killarna. Jag somnade och småsnarkade tydligen, kom på att det har jag säkert gjort på yogapass också!!!

På kvällen åt vi gott och sen kom ett par kompisar, som råkade vara på Kolmården, förbi så blev det lite gott i baren innan sänggång.

Upp tidigt dag två för att äta frukost och gå med och säga godmorgon till djuren. Klockan 1 hade vi bokat delfinföreställning och där hittade vi våra vänner igen. Lunch intogs innan vi strosade ner mot bilen, senare än plan men har man semester så har man!
image
Kul drink med blinkande isbit till de med alkoholfritt!

image
Surrikater är sonens favoriter och ett måste!
image
Tigrarna får isbitar med kött i, verkar vara uppskattat!
image
Jättefin snöleopard som var så nyfiken!
image
Försök av 18-åringen att ta selfie med en get, det här blev resultatet:
image

På fredagen var jag och sonen själva igen, solen sken så jag körde igenom det jobb som måste göras och slappade sen flera timmar i solsängen, en underbar sista semesterdag!
image
Fruktsallad är pricken över i-er!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *