Promenad, massage och magont

Hade gått om tid när jag slutade jobbet till min massagetid så jag tog en promenad. Vår huvudstad är så otroligt vacker, speciellt på somrarna!

20130702-190557.jpg
En väldig massa folk var det men det verkar som att jag lyckades pinna på bra ändå! Typ snabbast vid Drottninggatan där jag sick-sackade fram mellan turister och andra som skulle hem.

20130702-191004.jpg
Vid Slussen tog jag tunnelbanan, tyckte det räckte 😉 Satt och njöt av kvällsvärmen en stund innan jag gick upp.

Tackade nej till nålar idag och fick massage hela tiden istället. Men det var inte min vanliga Dr (tror han är doktor i kinesisk- och västerländsk medicin), den här kallades dock också för doktor. Masserade på ett helt annat sätt, inget daltande hos någon av de men helt annorlunda. Det näst värsta var vaderna, satan vad stela de är/var! Jag kommer nog ha träningsvärk imorgon! Sen masserade han magen, det skvalpade och lät konstigt, jag som hade lite ont i magen innan, men det blev inte värre i alla fall!

Nu hem och äta middag, spännande att se hur vaderna mår imorgon!

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *