Promenerar

Haft en tuff tid, den är långt ifrån över men börjar se ljuset i tunneln!

Gubben är sjukskriven ett tag till, jag jobbar halvtid. Jag brukar jobba tidig förmiddag, det är då jag har mest energi, sen efter lunch är jag så trött att jag somnar och sover flera timmar!!!

Men när livet är jobbigt har jag alltid sovit, det är min verklighetsflykt och betydligt bättre än droger och alkohol! Kommer ihåg när jag var liten och mamma ville jag skulle städa mitt rum, sa att jag var trött (för att jag inte ville) och somnade! Rummet var fortfarande stökigt när jag vaknade men jag hade flytt verkligheten mot drömmarnas värld en stund!

 

Vi har börjat gå ut och gå, nästan varje dag. Det är inte alltid skönt innan men alltid efteråt! Vi började med 2,5 km i Urskogen för att nu köra 5 km. Vi har två olika 5 km slingor, en plan barnvagnsslinga och sen Hällmarksslingan som går över stockar, sten och sumpmark. Jättekul och man använder verkligen olika muskler!

Igår körde vi lite tuffare, vi småjoggade på de flesta raksträckorna på Barnvagnsslingan, min man har aldrig joggat! Vi tog oss runt på 43 minuter och mitt mål på VårRuset är under 50 minuter och helst under 45. Anledningen till att vi joggade var att han hade ont i benen, misstänker träningsvärk efter Hällmarksslingan som slet ganska bra, joggar man har man ett annat steg och då släppte det onda.

Jag kör även med vristvikter, 1 kg på varje ben, det kändes mer i början än nu, men borde göra nytta.

Jag har gått ner 8 kg sedan februari, dålig mathållning och ingen träning är tyvärr anledningen. Men jag har gått ner 6 cm i midjan och självklart några cm på lår, armar och en massa på boobsen och rumpan, de två sista är en biverkning medan alla andra cm som försvunnit är positivt!

Hoppas att jag kan få min gubbe att följa med till gymmet och börja träna, hans kropp skulle må bra av det och vi skulle göra något tillsammans!

Nu dags att ta tag i lördagen, inget jobb, lilltjejen är inte hemma, stora tjejen på väg till pojkvännen och grabben ska iväg på kalas! Så får vi se vad jag och gubben hittar på, eller om han drar iväg med sin kollega. Gör han det åker jag till gymmet och kör stenhårt!

This entry was posted in Familjen, Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *