PT Online Mammafitness

Så har två månader gått sedan jag gick med i PTO – Olga Rönnbergs PT Online! Massor med bra recept och framförallt ett superbra träningsprogram anpassat för mig.

Vägde och fotade in mig direkt efter Sweden Rock – då var det katastrof!

Började med att fokusera och lägga om kosten, aldrig köpt hem så mycket kvarg i hela mitt liv! Sötsuget försvann typ på en gång, men jag bodde typ i affären och köket. Testade torsk, jag har aldrig gillat torsk men guuuud så gott det är! Å så många olika smoothies, mellanmål är inget större problem bara man har banan i frysen, apelsin i kylen och kvarg förståss.

Massa olika smoothies!

Tränar tre gånger i veckan, två gånger på gymmet och en gång hemma. Så glad att jag investerat i hantlar, skivstång, träningsboll, stepbräda! Köpt hem Minibands tidigare men gav vika och beställde från Mamma Fitness, vilken skillnad!

På två månader med absolut inte strikt med kosten då det varit en del fest i somras så har jag ändå fått resultat! Varje vecka mäter jag midja, stuss, lår och arm och det har försvunnit 13,4 cm! Bara 4,6 kg, fast det är ju inte så lite…

Går hos en thailändska och får massage, hade ett uppehåll på tre veckor och hon såg skillnad direkt. På rehaben (P.g.a. Utmattning) så såg mina “medsystrar” direkt efter semestern att jag gått ner, det känns kanon.

Har haft drygt två veckors semester och efter den mår jag så mycket bättre. Att jag orkar träna gör så otroligt mycket för mitt välmående. Mitt mål är inte siffran på vågen utan att bli starkare och må bättre, och jag känner skillnaden!

Det bästa är min PT, hon vet att jag är utmattad samt har ont i axeln sedan flera månader, hon skäller inte utan peppar mig på precis rätt sätt!

Nu har jag bara ca en månad kvar på mitt abonnemang som jag köpt, misstänker att jag kommer förlänga det för att inte tappa träningen när jag ökar på min arbetstid nör rehaben avslutas.

Kan verkligen rekommendera PT Online hos Mamma Fitness, för mig var det precis vad jag behövde för själ och kropp!

/En mycket piggare tjej

This entry was posted in Träning, mat och hälsa and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *