Resa är min grej

Förra året blev det ingen resa, inte året innan det heller om man tittar på familjeresor! Det är faktiskt katastrof i mina ögon, 2014 var familjen på Cypern, det är faktiskt en hel djä…a evighet sedan, tokvarmt men jag trivdes hela veckan!Nästa år tar vi igen det med råge!

Thailand

Vi börjar med två veckor i Thailand i Mae Phim med delar av släkten. Tydligen måste vi besöka Tequila Sunrise enligt min chef, så det lär vi ju göra speciellt med tanke på omdömet de har fått!

Lånad bild

Lånat bild på liknande hus som vi ska bo i.

Sonen är ensambarn att följa med på resan och lite orolig att behöva ligga vid poolen/stranden hela dagarna… Återigen så tipsade chefen om att vi måste åka zipline i Rayong! Hittade en video på You Tube, spola fram till ca 2:30 och kolla vad häftigt! Den ska vara 3 km och jag är höjdrädd, men det verkar så sjukt häftigt att jag måste nog bita ihop! Filmen är från 2010, mig veterligen så har man hjälm på sig så jag räknar med att det är säkert (annars vill chefen min ta livet av mig!)

Sen får vi se vad vi hittar på, massage är ett måste typ nästan varje dag, kanske dyka/snorkla, åka ut till någon av öarna etc etc. Känns som att det kommer bli en toppenresa!

Fort Lauderdale och Bahamas

Lite senare nästa år blir det Fort Lauderdale ett par dagar innan vi drar till Bahamas och tillbringar 2 veckor där! Hit åker vi med en väldigt god vän och båda våra yngsta barn följer med. 2 dagar i Fort Lauderdale, hoppas att vi orkar ta oss iväg och åka träskbåt som vi inte hann med när vi var i Oralando för evigheter sen. Hittade ett helt OK hotell i alla fall (lånad bild):

Utomhuspool finns på hotellet i alla fall.

Sen blir det ett litet propellerplan över till Bahamas, där kommer vi bo så här (lånade bilder eftersom vi inte varit där än):

Poolen

Poolen ser helt fantastisk ut!

Stranden

Kanske är detta den privata stranden som ska ingå.

Närhet till stranden

Underbart nära mellan hotellet och stranden!

Eftersom det är en stund kvar innan vi drar dit så har jag inte gjort någon plan på vad vi ska göra. MEN 4 av 5 har svårt att ligga still så jag misstänker hyra av bil och ut på äventyr i vänstertrafik.

Så nu är det bara att vänta, känns kul att ha en massa att se fram emot och förväntningarna är gigantiska!

Tjingeling

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *