Rör mig lite i alla fall

Fuskade nere i Malmö och skippade löpbandet, det var det som egentligen inte fick ske…

Torsdagen fick kompensera det lite med en promenad från kontoret på Gävlegatan till Fleminggatan, 25 minuter i rask takt i solen, det var kanon! Synd att jag inte hittar själv, men jag har gps så kanske kör jag den promenaden fler gånger! Ååååå längtar till våren och värmen, när man kan promenera genom stan! Undrar varför jag  var dålig på det förra året, var nog inte i form. Grabben hade stora bekymmer med pollenallergi hela sommaren, och jag var nog inte så pigg jag heller. Hoppas det här blir en bättre sommar!

Torsdagkvällen bjöd på både Core och Cirkelträning, absolut bästa träningsdagen. Men jesus vad klen jag är i coren, skulle behöva träna det oftare… Cirkelpasset är bäst, så mycket energi och endorfiner. Körde ihop med en tjej som heter Eva, fick höra att hon och hennes Kenneth också ska ner till Sweden Rock i sommar, såååå kul! Vi träffas ju på gymmet varje vecka och jag gillar bägge två, det kommer bli en bra festival, måste bara lösa barnen…

Fredagen var kass, skulle åka in till jobbet, gjorde mig iordning och sen brakade magen, en halvtimme senare sprängdes mitt huvud! Mailade och fick OK på att köra mötet över telefon, gick ju lika bra det. Ytterligare ett telefonmöte en timme senare, sen stängde jag av ljudet, la undan datorn och somnade (då var klockan halv 4 så helt OK)!

Lördagen blev det träna lite i alla fall, kändes skönt att ha kört mage, rygg och ben hemma. Fan vad bra det tar, fast ingen hetsar utan jag bara kör efter You Tube-klipp! XHIT, det är min grej! Ut på middag på kvällen och fira vår vän som fyllde 49, åt och drack gott. Efter några timmar gick några vidare, men jag och gubben gick hem till barnen. Somnade som en död, vaknade någon timme senare när gubben kom ner… Insåg att 12-åringen var vaken fortfarande!!! Inte ofta jag blir arg längre, men den här gången blev jag det.

Slappesöndag,  åkte och handlade en dj…a massa, och så många bra saker vi behövde som det var erbjudande på! Så nöjd med över 300 sparade kronor men notan slutade på 1400:-! Men mycket mat blev det och vi är nöjda med inköpen!

Sen kom gubben, hade läst att när man är stressad är det bra att träna, så rätt han har! Ut på 5 km promenad, det började regna på vägen hem, men vi klarade oss på under 50 minuter.  Så stolt över min karl och hoppas på fler promenader tillsammans i framtiden! Älskar honom och nu sover han så gott bredvid mig! <3

God natt och sov så gott!

This entry was posted in Familjen, Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *