Så är lördagen slut

Igår såg vi Mammas pojkar, fan vilken besvikelse! Vi konstaterade att maken hade tur som slapp se den, den var verkligen inte bra!

Idag har 15-åringen oljas verandan tills oljan tog slut, sen blev det lite shopping, tyvärr bara mat och annat tråkigt. Grillning på kvällen, å vad jag älskar de här sommarkvällarna, grillat är så gott och nyttigt! Jo, jag tar Bea till, annars är det inte alls lika gott och jag tycker att jag behöver smörja mig lite  🙂

Försökte sitta i solstolen och halvsova medan hon jobbade, men med en 10-åring som sovit borta och alldeles för lite är det stört omöjligt. Mamma jag har tråkigt, mamma jag vill hjälpa till, nä mamma, jag är rädd för att göra fel… Många saker bara för att få uppmärksamhet! Men han hade sovit bra de timmar han hade sovit hos kompisen, de hade haft jättekul. Jag känner inte kompisen men pappan och jag har vuxit upp tillsammans och pojkens farbror och jag gick i samma klass hela högstadiet. Pojkens mamma är nära vän med min gamla granne och pojkens mormor jobbar ihop med min X-kollega. Det var ju mormor som var hemma med barnen och hon lät stabil. Det är ganska skönt att bo i en liten kommun där typ alla känner alla mer eller mindre.

Fick direkt ett meddelande igår på FB att sonen var och lattjade på dagiset där polarns mormor och min X-kollega jobbar, det är toppen, då vet man att även om man själv inte har järnkoll så hjälps vi åt.

Idag blev det bestämt att 17-åringen ska åka på semester med sin pojkvän och hans familj, Liseberg bland annat. Det innebär att det bara är 15-åringen som inte kommer dit i år! Det är inte OK, så vi bokar på en biljett till och en extrasäng på hotellet så får hon åka ner med mig, lillebrorsan och hans gudmor i augusti, det kommer bli toppenskoj! Känns mer rättvist och det blir inte så mycket dyrare med en till, hon är 15 och åker på min tågbiljett, en extrasäng kostar inte så mycket på hotellet och mat är ju bara mat… Skitsamma, vi tänker ha skitkul och det känns rättvist och dessutom vill jag ha bra väder!

Ikväll blev det mys i källaren igen, idag fick vi sällskap av sonen och pappan. Såg Dumma Mej och den var betydligt roligare än filmen igår! Planen är att gå och se 2:an på bio på måndag, blir jag och de två yngsta.

Nu sova, hann nästan bli söndag innan jag blev klar.

Behöver att alla håller tummarna för att poolen inte läcker, det var misstänkt blött under ena kanten… Kanske inte är något vatten kvar imorgon bitti, då får jag åka och köpa en ny då jag lovat barnen pool den här sommaren!

Suss gott!

This entry was posted in Familjen, Fritid, Per and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *