Semester

Äntligen är den här, fyra veckors semester! Solen skiner och jag hoppas den fortsätter med det i flera veckor!

Snyggingar

så här snygga var vi efteråt!

I lördags blev det typ Color Run men med hinder, 5 km, 5 olika färgstationer, skumhinder och 14 andra hinder att ta sig igenom. Det var verkligen Kanonskoj! Jag och vår gamla Navettjej gick igenom på under en timme, det är vi rysligt nöjda med!

 

 

 

 

 

Pokémon Go

Pokémon Go i Tyresta By

 

 

Sista arbetsveckan körde jag hemifrån, uppskattar den möjligheten otroligt mycket! Kan börja tidigt och umgås med familjen på lunchen om jag inte jobbar in den. Slutade tidigt ett par dagar och gick ut på Pokémon jakt med sonen. 2 dagar i rad gick vi nästan i två timmar, underbar kvalitetstid med min underbara son!

 

 

Övningskörning

Övningskörning pågår

Idag var det dags att ut och övningsköra för MC för första gången. Tanken var att jag skulle köra Honda VFR 750, men eftersom mina händer inte riktigt är OK så tog mitt stora <3 fram sin fina Yamaha så fick jag testa med den. Körde runt lite på en parkeringsplats, fick känna på hur det kändes, starta, bromsa och bara ta mig runt. Det var jättekul och gick riktigt bra tyckte jag.

Maken satte in så att vi kunde prata med varandra i hjälmarna, väldigt trevligt och tryggt när jag körde runt. Men min hjälm var trång innan, med högtalare blev det ännu värre så imorgon blir det att köpa en ny hjälm!

Hinna med att övningsköra för B-körkort med yngsta bonus ska vi också försöka hinna med, jag har ju gått handledarutbildning nu!

Nu sova, är tydligen REA i MC-butiken imorgon, vilken glad överraskning när jag redan bestämt att jag ska köpa ny hjälm!

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *