Sista lediga dagen

Jag hade 11 lediga dagar, 10 är förbrukade till att mest slappa och faktiskt inte ha något inplanerat förutom Midsommarfirandet hos pappsen, så skönt med en strosvecka med gubben! Det är alltid så många måsten och så mycket jag vill hinna med, men den här veckan såg jag som en bonusvecka och helt utan planer!

Blev ju bra ändå, Midsommar blev toppen, Midsommardagen utan huvudvärk. Ett par turer med båten känns underbart, synd bara att motorn bråkar med oss! Suttit hemma och fipplat med min nya blogg/hemsida, jättekul!

Idag är en tråkdag, sista lediga dagen! Gubben fixar utomhus, kul om verandan är fin till nästa semesterperiod. Jag rensar klädkammaren, fy satan vad med skit man öst in där! Till saken hör att den lilla inte gillar att slänga saker (pappan har varit likdan tidigare), han vill spara allt. Så vi lägger in det i klädkammaren eller uppe på vinden tills han går med på att sälja eller slänga.

Nu har jag lagt det mesta i olika högar: säljas, slängas, bortskänkes, sparas. Säljashögen och bortskänkes är störst hittills, räknar med att slängas kommer eskalera när jag tar ut det sista ur kammaren…

Nu utläggning av det som ska säljas, använder en mix av lokal säljsida på Facebook och Tradera, märkeskläder får man nog mer för om man säljer utanför kommunen, man når helt klart fler personer!

Träningen den här veckan blev nästan helt inställd! Körde hemma lite men inget besök på gymmet, nästa vecka  har vi 3 besök inplanerade, nöjd om vi kommer iväg 2 gånger, det är ju faktiskt sommar! Ikväll ska jag göra iordning matlådor, kaloriräknade! Lax har jag klart från gårdagens grillning, det blir nog middagen med sallad till.

This entry was posted in Familjen, Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *