Sista veckan

Så var den här, sista semesterveckan! Tror och hoppas att jag har 8 dagar sparade så att jag kan ta lite ledigt i höst, jag har ett gäng ATF-timmar dock och de kommer jag att utnyttja till att gå tidigare och komma senare, kanske tar en heldag ledigt bara för att jag kan (om jag kan vill säga)!

Nu blir det Göteborg, min systerdotter/guddotter och min son, hennes gudson, skulle åka ner men eftersom de inte umgås bara de två så åker jag med. Äldsta tjejen åkte till Göteborg med sin pojkvän och det innebar att bara mellantjejen inte skulle få gå på Liseberg i år och så kan vi ju inte ha det! Hon åker med oss så blir vi fyra. Min systerdotter bor hemma hos vänner till min syster, de har en dotter som är typ lika gammal som min son. Verkar som att hon också ville gå på Liseberg imorgon så då är vi 5! Ju fler desto roligare, det är jag övertygad om!

Vädret är inte riktigt med oss, eller kanske är det just det det är?! Nu regnar det och det ska det göra imorgon också. Så var det förra året med, kanonbra! Inga köer första dagen på Liseberg och vi åkte och åkte utan att behöva köa så mycket! Hoppas på samma tur i år, regnponchona vi köpte förra året är nedpackade och medtagna så slipper vi köpa nya!

Inser att det kostar att ha semester, men jag såg igår att jag har sparat tillräckligt till min New York-resa så det är bara att köra! Godis, läsk och lite fika på Centralen blev ungefär 500:-!!! Men då slipper vi köpa något på tåget och kan sitta här i lugn och ro! Hotellet är typ betalt, så skönt att bo på Gothia Tower mitt emot Liseberg, känns enkelt och smidigt och det är så vi vill ha det, det är ju semester! Kollade hotellpriserna igår, jag sparade en tusenlapp för att jag bokade i rätt tid, känns så skönt när det är åt det hållet, 1000:- är riktigt många pengar!

Nu vila lite på tåget, drygt en timme kvar innan vi är framme!

This entry was posted in Familjen, Fritid, Per and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *