Skäms!!

Fy fan så dåligt det går just nu, inte nog med att jag skippat gymmet alldeles för ofta, nu slarvar jag med maten också!

Började med en tripp till Härnösand, äcklig chinamat till lunch, på kvällen blev det chips (en påse!) och choklad (nästan en låda sjöfrukter)! Sen god mat och lite vin, det var nog OK.

image

Dag två svulla en massa god hotellfrukost, vitt bröd, bacon, prinskorvar och äggröra, till lunch hamburgare med kakor till efterrätt! En saftig god laxmacka med ost på hemvägen innehöll nog hela dagens kalorier, det var min middag och så sjukt god!

image

image

Hemma med sjukt barn på fredagen, minns inte vad jag åt. Skulle träna men åkte och köpte ny jacka. Skulle inte få köpa den om jag inte hade gått ner i vikt men gjorde det ändå (så dåligt)!

image

Insåg att min HH jacka är typ likadan men röd och inte lika varm, det blir nog bra det här!

Lördagen gick åt till städ, tvätt och plock, maken slogs med båttältet. Mat minns jag inte, säkert något onyttigt som jag förträngt!

Söndag blev häng vid båten, det är tungt satan att få på presenningarna! Nu är det klart och då kom även lite regn, nu vet vi att det är tätt.

image

Igår blev det thaibuffé till lunch, mycket och gott. På kvällen fantastisk potatisgratäng med kassler hos kollega, kladdkaka med grädde som efterrätt!

Men nu är det tisdag, träning nu efter jobbet sen ledig i fem dagar, hoppas kunna äta hyfsat OK även när jag ska iväg ett par dagar!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *