Smått och gott

Helt otroligt, ingen träningsvärk efter TjejGåingen! Jag promenerar ju inte så ofta och vi höll ett bra tempo, känns skönt att jag nog är mer vältränad än jag tror, hellre det än tvärtom!

Blev lite styrketräning på SATS på torsdagen, vi ska försöka med fasta tider tisdag, torsdag och söndag, dock spricker det totalt nästa vecka men då flyttar vi dagarna.

Panikshoppade lite kläder efter jobbet i fredags, ska på mässa och vi har typ stickade tröjor på oss och då behöver jag urringade linnen att ha under. Kollegan skulle shoppa så jag hakade på till HM, hittade två Basic linnen, ett vitt och ett svart, en t-shirt jag inte kunde motstå och en kofta där jag var tvungen att gå ner till Medium! Träningen har gett mer resultat än vad jag tycker, det märks på kläderna! Sen upp till bussen och hem, en annan kollega och vän skulle komma förbi och hämta en cykel och käka lite. Middagen blev inställd men det blev flera timmar av prat och trevligt sällskap!

Lördag morgon hände något som borde hänt flera gånger i somras; kaffe, ryggsäck och sen en PW ner till ICA MAXI! Det är bara 5 km fram och tillbaka men på hemvägen hade jag 4 kg extra att bära på. Dumma Endomondo räknade bara km efter min paus på Maxi, såg ut som att jag gick 2,23 km på 45 min!!!

Var och shoppade lite med maken och 15-åringen på eftermiddagen. Blev en Soda Streamer, tonåringen köpte ett PC-spel (sparade 150:- med prisgarantin på MediaMarkt), några block till tösen att använda i skolan, hon har så många ämnen där hon måste skriva mycket.

Håret fick ny färg så där en lördagkväll också, lite rött nu när hösten är här!
image

Träningen inställd på söndagen, ingen disciplin att gå ner i källaren och träna själv på hela dagen. Åkte med lillasyster och köpte blommor till graven och sen ut och göra fint, väldigt nöjd med resultatet som vanligt när vi fixar.
image

Blev 50 min styrka i källaren på kvällen, skönt att ha gjort det!

Nu tandis direkt måndag morgon, sen PU-samtal med chefen, det känns bra!

This entry was posted in Familjen, Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Smått och gott

  1. Just a smiling visitant here to share the love :, btw great style and design . “The worst-tempered people I’ve ever met were the people who knew they were wrong.” by Wilson Mizner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *