Snabbantar – magsjuk

Började i fredags morse, inte helt OK i kistan. Men eftersom livet är lite rörigt just nu så tog jag för givet att det var magkatarr av den mer elaka varianten. Duscha, i med Loosec och iväg till jobbet. Somnade på bussen vilket inte är ovanligt, in på jobbet, ger järnet i en timme och sen tog all energi slut!

Klarade inte av att äta någon frukost, kom på att jag inte åt något ordentligt till middag i torsdags heller… Efter 2,5 timme inser jag att det är värdelöst att vara kvar, kan ju vara något som smittar! Ringer mamma som hämtar mig, väntar vid Centralen och vill sitta vid fönstret så att jag ser när hon kommer, ser ut som en iskall stenbänk men den var stekhet! Fantastiskt, bara att hasa fram och tillbaka med rumpan så blev det lagom  🙂

Väl hemma tog jag med mig en hink ner för säkerhetsskull och somnade med mjukisbyxor, linne och dubbla täcken men frös ändå! Sov till sonen kom hem, då tog jag av mig ett täcke och fortsatte sova! Vaknade till lite på kvällen, men bara temporärt. Maken var snäll och kom ner med falukorv och makaroner, jag försökte verkligen äta men fick inte i mig så mycket direkt.

Vaknade vid 4 på lördagsmorgonen och var hungrig och sjukt ont i ryggen! Jag som inte klarar av att ligga mer än 8 timmar utan att få ont! Höft och svank protesterade högt, upp och äta ett par limpsmörgåsar och dricka saft. Gick bra ett tag men säg den lycka som varar för evigt. Gick ner och la mig och sov typ hela lördagen också.

Maken åkte och handlade och kom ner med lite Proviva Blåbärssoppa, beklagade mig att jag svettades och vände på mig för att kunna ta emot glaset… Men du är ju alldeles blöt! Ja, jag sa ju att jag svettades!

Vaknade till ibland och tittade på TV, somnade i reklamen och när jag vaknade var det en ny film?! Så trist, missade slutet av Harry Potter igen, yngsta bonus har filmen men det är inte samma sak  🙂

Fortfarande är magen i kaos, det bästa är att jag går ner snabbt som tusan i vikt så här innan jul, kunde jag få lite muskler samtidigt hade det varit jackpot, men man kan inte få allt!  😀

Bokat av hockeymatchen jag och sonen skulle på i eftermiddag, det känns just nu väldigt klokt! Men så trist! Hoppas att vi kan göra något kul när vi är lediga efter nyår istället.

Nu lite mer blåbärssoppa, hoppas gubben kan hämta hem lite mer senare, min liter är snart slut!

This entry was posted in Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *