Snart är det jul

Så är det december, flera plusgrader och ingen snö. Helt fantastiskt om ni frågar mig!

Julklappsinköpen är klara, den största fick med sig sina med direktiv att inte öppna före julafton. Mellan har åkt till sin mamma för att fira jul, så hon får öppna sina klappar när hon kommer hem.

Idag hämtade vi en gran, skippade plastgranen i år också men jag vägrade ädelgran för 600:-! Granen står i nya fina julgransfoten, fortfarande oklädd, me det får vi fixa imorgon! Pepparkakshuset fixades idag, jag och sonen började men sen fick pappan ta över. När det är klart så lägger jag upp en bild.

Har jobbat idag, jobbade hemma för att spara resvägen, så tacksam över den friheten jag har i mitt jobb. Mycket att göra och det jag inte blir klar med får jag fixa senare, ingen annan som fixar mitt, men det är helt OK!

Jobbar imorgon också, sen ska jag vara ledig så mycket det gör till den 7 januari, som jag längtar! Hoppas att bara behöva jobba ett par dagar i mellandagarna.

Imorgon ska jag fixa klart Månadspresenter till maken (tror inte han läser min blogg), ett “brev” som ska öppnas den första varje månad och som innehåller någon form av aktivitet. Har bara ett par månader kvar, så kul men också svårt att komma på 12 olika när vi redan har saker planerade 🙂

Nu titta klart på Annika Bengtzon, ganska slut i kropp och knopp. Jag som aldrig dricker har fått i mig över 1,5 liter vatten, ca en halvliter tranbärsjuice samt lika mycket apelsinjuice utöver ett stort glas Pepsi Max till lunch! Hoppas jag är piggare imorgon, är jag effektiv på förmiddagen kompar jag ut på eftermiddagen och tar jul!

God natt och sov gott när det är dags!

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Snart är det jul

  1. VPS server says:

    Visserligen kan kanske 84 dagar ses som ohyggligt lang tid. Men om tiden gar sa fort som den brukar sa lar det bara svischa till sa star vi dar och funderar pa om vi har allt som kravs for att fa till en sa fullkomlig jul som mojligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *