Snart är november slut

Jag har hunnit vara på balett på Operan. Operan var otroligt vacker, vi hade bra platser på rad 1, bänk 4. Problemet var värmen, jag älskar värme men det var så varmt att jag somnade, trots korta akter! Besökte guldsalen sim var fantastisk, 5 stora kristallkronor och allt annat var förgyllt!
Bubbel i baren hade vi förtjänat, men det räckte med en flaska var.

Innan Operan blev det drinkar och mat på Victoria, fantastiskt gott!
image

Idag kom kylan, -5 och då är jag så glad att jag har min Canada Goose-jacka. Mer orolig för sonen, vi har inte hittat några vinterkängor till honom så jag måste leta efter jobbet. Ogillar att köpa skor till mig, ogillar ännu mer att köpa till lillskrutten!

Utvecklingssamtal med sonen gick väldigt bra, det går bättre i år än förra året med resultat, disciplin och arbetsro generellt i klassen, barnen börjar bli stora!

I Paris har jag också varit, men det blir i ett annat inlägg!

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *