Snart fyller sonen 15 år – blir byxmyndig

Imorgon fyller min lilla plutt 15 år, hur konstigt är inte det?

I förrgår när jag kom hem och ropade hej trodde jag maken var hemma och nere i källaren när jag fick svar… Det var sonen i sitt rum som svarade! Läskigt när de börjar få samma röst, fast det har de egentligen inte bara på avstånd och bakom stängda dörrar!

Lite hårväxt på överläppen är där också, utöver den mörka rösten… Han bryr sig inte och vill inte börja raka sig och det finns ingen anledning än då det är så lite. MEN med den farsan så har han nog ett helvete framför sig med ansiktsbehåring! 😀

Precis som för 3 år sedan så gick hans mobil sönder precis innan födelsedagen, för 3 år sedan var det flera veckor innan, i år var det 3 dagar! Testade att han fick låna en Samsung S6 av mig, men den funkade verkligen inte, startar om sig själv hela tiden så den blir till soporna!

Pappan ville att han skulle få en One+ men den är ju okänd för sonen och han är ganska noga med sina teknikprylar… Så jag sa att vi åker och köper en Samsung S7. När går dagen väl kom och han kom hem från skolan så var han inte negativ till att åka och hämta en ny mobil, då hade han hunnit googla lite. MEN en S7, på riktigt, den är ju gammal! Han vill självklart ha en S8!!!

Lånad bild på OnePlus, snygg och sjukt bra skärm! VILL HA! Men jag har ju min HTC…

Drog iväg till Elgiganten och kollade, japp, S8 är ju lite häftigare och lite häftigare prislapp… MEN grabben är beredd på att betala mellanskillnaden så OK, får man ny mobil var tredje år så får den väl kosta… Meddelar farsan hans vad mobilen kostar som vi shoppar och vips har jag hälften på mitt konto så grabben fick hela mobilen inklusive plånboksfodral! Behöver jag säga att hans ögon glittrade och att hans mamma fick en bamsekram i butiken! Det är stort, kramar är inte grabbens grej!

Lånad bild på Samsung S8, riktigt skön och snygg!

Så nu blir det inget paket imorgon när han fyller år eftersom han inte vill ha kondomer och stålarna är slut! 😀
MEN pannkakor till frukost har jag lovat honom!

Nu dags att göra sig iordning för att åka in till kontoret, rehabsamtal med chefen och HR, kan ju bara gå bra!

HA EN FANTASTISK FREDAG!

This entry was posted in Per and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *