Solen skiner och jag jobbar

Fördelen är att det går så mycket snabbare till jobbet på sommaren, men prognosen nu säger regn i helgen när jag är ledig, det känns inte OK!

Var på loppis i lördags i Jordbro, trodde det skulle vara helt OK i alla fall… 3 stycken bilar med två tjejer i varje (vi är då inräknade) plockade upp bord och klädställningar. Det kom lite folk stötvis så vid 1140 gav vi upp, drygt 1,5 timme fick räcka! 155:- fick jag ihop, 45:- av dessa var till barnen… Min stackars kompis fick nog in mindre så det var skittrist! Nästa gång kör vi på Täby Galopp, längre att åka men det ska vara mycket bättre!

Sitter på bussen nu, jag är ensam på jobbet den här och nästa vecka (på min avdelning) så jag flexar lite och kör lite hemma. Inser att jag inte är ensam om att utnyttja bussresan maximalt, utöver mig har jag sett två tjejer som sminkat sig. Jag smetar dock bara på mascara och läppglans (läppglansberoende!).

Hoppas kunna smita tidigt från jobbet och att mina killar åker in till Skansen, då får vi eftermiddag/kväll tillsammans och bara strosa och mysa!

Nä, dags att hoppa av bussen!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *