Sonen sommarjobbar

Sommarloven är i mitt tycke alldeles för långa! Hade jag bestämt hade de varit några veckor kortare och de andra loven längre, t.ex. jullovet som är alldeles för kort!

I måndags ringde svågern då körde de igång firman efter semestrarna och hade sjukt mycket jobb. Eftersom grabben praoade där två veckor så finns det lite saker han lärt sig och kan göra så svågern kollade om han kunde komma in och jobba lite i veckan.

Självklart ställer grabben upp och för honom är det självklart att han börjar klockan 7 på morgonen som de andra! Så istället för att sova till lunch på tisdagen så väckte jag honom klockan 6 så fick han skjuts med farsan sin till jobbet. Han jobbade på så bra att han fick jobba alla fyra dagar som var kvar av veckan! Däremot jobbade han så bra att han fått ledigt på måndag, det är nog bra.

Så tacksam att han fick praoa på firman och att han är så duktig att han fått sommarjobba, svågern har även öppnat upp för att de nog behöver hans hjälp på loven framöver och säkert mer innan skolan börjar igen.

Dessutom får han lön, tjänar egna pengar och är uppskattad.

Ja, den här mamman är så sjukt stolt och tacksam!

This entry was posted in Per and tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *