Sparadiset, ett paradis i stan

I slutet av maj fyller maken år, han fick av mig ett besök på Sparadiset på Söder tillsammans med mig, en duobehandling med bubbelbad med bubbel efteråt. Vi valde tillsammans Romantic Robinson, 50 minuter massage och 60 minuter bubbelbad med frukt och juice, champagne tog vi med oss själva.

Att hitta en tid som passar är inte det lättaste så den 28 juli som var söndag före vi börjar vår gemensamma semestervecka kändes perfekt!

Självklart missade vi bussen och fick vänta en kvart, men vi hann ändå med typ 5 minuter tillgodo! Massagen var fantastisk, hon hittade min ömma höft och mina stackars sätesmuskler! Gubbens nacke fick sig en snäll omgång och han var helnöjd.
Efter massagen kröp vi i morgonrockar och in till vårt rum med bubbelpool, frukt och juice. Där väntade också champagnen vi hade tagit med oss och stället höll med champagneglas.

20130801-155517.jpg
Ner i bubblorna, i med bubblorna, fruktfatet ställde vi bredvid bubbelbadkaret, kan ju inte smita upp för att mumsa lite!

20130801-155431.jpg

45 minuter senare var champagnen och frukten slut och det var dags att krypa upp och duscha.

20130801-155602.jpg
Såg när vi hade duschat att man inte fick äta och dricka i badet, upps, det visste inte vi och vi spillde i alla fall inget och var så skötsamma! Men vi behöll badkläderna på hela tiden vilket också stod på lappen, så lite skötsamma var vi!

Planen var att gå till Dollys Saloon efteråt, men det sprack för de hade stängt! Skit, hamnade på haket bredvid: Broder Tuck! En trött servitris som inte verkade ha koll men ändå lyckades få allt jättebra. Riktigt gott kött och sällskapet var ju faktiskt det viktiga!

20130801-155727.jpg

Sen blev det buss hem, men oj, hoppade av på fel hållplats och smet hem till ett par vänner på öl och Breezer, stackars oss. Ösregn var inte beställt, men när det ändå kom så sponsrade vi Taxi 020 hem. Hemma i skaplig tid, torra och nöjda med kvällen!

This entry was posted in Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *