Systerresa i London – lördag-söndag

Lördagen skulle vara den stora shoppingdagen, vi strosade omkring och jag var överlycklig över att det magonda äntligen gett med sig!

Började med London Eye, lillasyster var skeptisk, men insåg att eftersom jag köpt biljetterna så bör hon ju åka  🙂 Jag är också sjukt höjdrädd men klarade av det kanon!

Lillasyster i London Eye

Lillasyster högt upp i London Eye

Selfie i London Eye

Selfie i London Eye

Det blev inte så mycket shopping, men det var fint väder och vi hade det bra! Käkade på en fantastisk pub och sen tvingade jag in mina systrar på Liberty, älskar den byggnaden! Ingen shopping blev det dock, julpysslet fick jag inte besöka!

Liberty London

Liberty London

På kvällen blev vi rekommenderade till en grekisk restaurang, det var självklart fullbelagt så vi gick till puben bredvid och väntade i 50 minuter, sen fanns det plats för oss.

Fantastiskt gott och jag drack rödvin till…

Söndag morgon vid 6 vaknar jag med fruktansvärda magsmärtor igen, försöker kura ihop mig i fosterställning för att kunna sova en liten stund till.

Gick ner och käkade frukost vid 8, sen snabbpackade jag för att kunna ligga och vila en halvtimme innan vi skulle åka. Tog med oss storasyster till Victoria Station så att hon skulle hitta till Gatwick sen (hon flög hem senare än oss), köpte biljett och satte oss på tåget. Jag var helt utmattad och ont i magen, la mig ner och sov en halvtimme till flygplatsen.

Somnade på planet och sov typ hela vägen hem, fick skjuts hem av lillasysters make (som fick punka när han skulle hämta oss), sov i baksätet hela vägen hem. Kom hem och gick och la mig på en gång, orkade inte ens prata med min underbare make!

Smärta och helt matt, inte vart Londonvistelsen som planerat inte!

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *