Tangentbord till iPad

Hade bestämt mig för att köpa mig ett tangentbord till min iPad, hade ett till min förra iPad men det passar inte till min fina Air som jag köpt.

Beställde från Electroworld tillsammans med en massa annat, allt kom utom mitt tangentbord! Efter att jag efterlyst det fick jag ett ursäktsmail som sa att det varit försenat men att jag borde ha det i slutet av veckan, inte kom det i slutet av veckan!

Fick då veta att det hade utgått hos leverantören och de undrade om jag kunde ta en annan sort istället, ett dyrare tangentbord men till samma pris: Självklart! Det såg dessutom mycket bättre ut!

Tangentbordet kom hem, det var jätteskönt och kändes bra, förutom att jag var tvungen att ha sladden i för att det skulle fungera, så kan vi ju inte ha det. Kontaktade Electroworld som även denna gång var snabba med att svara och beklaga, jag fick en retursedel så att jag kunden returnera det felaktiga tangentbordet.

Fick det tråkiga meddelandet sen att tyvärr hade de slut på den sorten så de undrade omd jag det gick bra med ett annat tangentbord, ett dyrare, men självklart behövde jag inte betala imellan! Det var ju helt OK!

Så min summering av att handla tangentbord till min iPad hos Electroworld är enkel; Bra kontakt, hellre ge kunden mer än att få en missnöjd kund.

Jag beställde:
iWantIT
Den skulle kosta 499:- men eftersom det var Black Friday betalade jag 449:-

Jag fick istället:

Sandström SIAKBFBK14

Sandström SIAKBFBK14


Den hade ett pris på 549:-

Men eftersom den var trasig så fick jag istället:

Logitech UltraThin iPad Air Keyboard Cover

Logitech UltraThin iPad Air Keyboard Cover


På Elgiganten kostar den 799:- så det känns som att jag uppgraderade mig rejält.

Oklart om jag tycker den är så smidig, man måste ta loss den för att stänga igen, men tangenterna är fantastiska och jag har aldrig kunnat skriva så snabbt på iPaden tidigare!

Idag har jag hjälpt min kompis att flytta hela dagen, tog ett långt skönt bad efteråt och nu är det snart dags att krypa ner i bingen och kolla på romantisk film på 4:an.
image

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *