Tänkte sova, men så blev det inte

Oj oj oj så trött jag varit! I fredags efter träningen somnade jag vid 21, sov i 11 timmar! Trots det riktigt trött på eftermiddagen, tror jag har några elaka baskilusker som hälsar på.

Lördag blev det tokröj, vattnade blommor och orkidéer, manglade berget i tvättstugan, pluggade matte med sonen, fixade matlådor, tvättade, handlade mat och som avslutning blev det ett avsnitt av Sherlock med de yngsta.

Jag har inte manglat på bra länge så det blev 2 timmar tillsammans med Harry Potter! Har skaffat abonnemang på Magine, en frimånad, och det känns bra men just nu har jag inte behovet så jag går ner på friversionen med 7 kanaler efter frimånaden.

Söndagen började med date med PTn, fick skämmas lite men han är bra. Vi försöker ju köra 3 pass i veckan. Några övningar byttes ut, slipper TRX-banden vilket uppskattas!

Lite källarröj, tömde ett rum som ska få nytt golv, helt död på eftermiddagen, somnade en timme i sonens säng helt död! Fixade lunch och ett par matlådor, så skönt att ha mat klart!

Avslutade kvällen med sista avsnittet av Sherlock och längtar till nästa säsong som släpps i Storbritannien i december!

Nu måndag och dags att jobba! Ikväll ska jag träffa X-anställd och delta i någon e-learning studie, spännande men mest trevligt!

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *