Tar mig en sovmorgon

Inser att jag har blivit dålig på återhämtning sedan jag gick upp på halvtid. Jobbar 100% mer än tidigare i år och tror att jag ska hinna/orka med 100% mer av annat också – skitdålig ekvation!

Svårt att sova på mornarna men idag hade jag bestämt mig så vaknade inte förrän 8! Gick upp och hämtade kaffe, kollade jobbkalendern som är underbart tom så gick ner och la mig i sängen och tittar på Cougar Town. Underbara TiVo har spelart in så många avsnitt, undrar om jag ska ställa in träningen och bara ligga här  😀  Ha ha ha det var såklart ett skämt!

Kämpar med att hålla arbetsnivån rätt, att inte jobba för många timmar är enkelt, att inte tänka på allt jag VILL göra är svårare. OM jag hade haft ett skittråkigt jobb så hade det varit enkelt, men fan, jag gillar mitt jobb! Så mycket att göra men faktiskt så orkar kroppen inte jobba mer än vad jag gör just nu.

Dags att ta fram papprena från rehaben och jobba på avslappningsövningarna. Försökte vara i nuet när jag hämtade kaffet imorse, såg mina omålade tånaglar och det fick mig verkligen att bli medveten! Jag hatar verkligen omålade tånaglar, och jag har haft det i flera veckor, det blir mitt mål idag att när jag går och lägger mig ikväll ska tånaglarna vara snyggt blå igen!

Nu mer kaffe innan det är dags för frukost och jobb!

Tjingeling!

This entry was posted in Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *