Tisdag, sol och jobb

Tränade igår efter jobbet, hörde på TV att man ska variera vikter och repetitioner, hmm jag har bara siktat på att lyfta tyngre! Det kändes att det var en vecka sen, fasiken vad jobbigt det var! Här är mina favoritmaskiner:

20130702-071015.jpg

Här är hatmaskinen, fan vad jag hatar den!

20130702-071102.jpg
Men den gör nog nytta så jag kör lite nästan varje gång!

Blev omelett till middag, kalkon, sparris, morötter, ägg och vatten, gott och enkelt! Sen gjorde jag iordning tre matlådor med köttfärs, grönsaker och pasta, blir mumsigt!

Skulle sålt både klänningar och pyjamaser igår kväll, båda köparna fick förhinder så vi får väl se om det blir något! Goa extrapengar men framför allt mer utrymme i klädkammaren och kläderna kommer till användning!

Nu ensamlunch, ganska skönt ibland att sitta själv med de sociala medierna och mina egna tankar.

CYA

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *