TiVo – plötsligt händer det

I mars hände det äntligen, jag beställde TiVo. Vår nätleverantör har inte haft avtal med Com Hem, det blev tydligen klart i februari utan att jag visste det.

I mars var det dags, då kom jätteboxen med jättemycket minne hem till oss!

Även om den inte är världens snabbaste så har jag alltid något att titta på, spelat in flera serier på serieinspelningar och äntligen kan jag se mina serier ordentligt från säsong 1. Det kanske är en förklaring till varför det inte blir någon träning 🙂

Självklart bor TiVo i sovrummet, Boxer och NetFlix duger på de andra apparaterna. Nu tittar jag inte mer på TV, jag tittar på TiVo 🙂

Får se om affären där Com Hem köper Boxer går igenom i höst, då har jag bara TV från koncernen och Bredband för det kommer om ett par dagar. Då blir det no more AllTele utan då kan vi få support när grejerna inte fungerar och inte när AllTele tycker att de har tid att ta hand om sina kunder.

Telefonin får ligga kvar hos AllTele, den är inte livsavgörande som TV och framförallt Bredband!

Just det, vi har ju haft student också! Nu är det bara lillen kvar av barnen som ska ta studenten, vilken tur att det dröjer 🙂 Nu får vi se vad yngsta bonus ska hitta på, just nu är hon ledig/arbetslös tills hon beslutar sig vad hon faktiskt vill ta sig för till hösten. Vet att hon sökt skola i England, det vore så grymt coolt, nära för oss att hälsa på och bästa ursäkten till att åka ofta dit!

nähä, dags att sova lite. Förväntas tydligen jobba imorgon också!

This entry was posted in Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *