Tjejgåing – 8 km i solen

I våras gick vi VårRuset, fast bitvis joggade vi lite även om det inte var mycket! Efteråt fick vi information om Tjejgåing och det lät ju helskoj som avslutning på sommaren! Individuell anmälan så slipper man administrera lag! Vi var fler som ville så vi skapade en grupp på FB där våra vänner som vi bjöd in kunde tacka ja så kunde vi samlas och gå tillsammans. Tyvärr blev uppslutningen skitdålig! Min kollega och jag som även körde VårRuset, hennes två underbara syrror (som också var med på VårRuset), en X-kollega och hennes syrra!

20130829-225427.jpg Här är vi, kollegan, två av hennes syrror och jag.

20130829-225541.jpg
Uppvärmningen var längre än jag räknat med, roligt var det i alla fall, skönt att det inte var så trångt!

Solen sken från klarblå himmel och det var riktigt bra organiserat, det märktes att de gjort detta förut! Vi knallade iväg bland de första och höll bra tempo, jag testade min nya app Endomondo och den är jag så nöjd med!

20130829-225701.jpg
Vi såg målet, det var underbart! Ena tjejen tyckte de sista km var riktigt jobbiga så vi tog det lite lugnare, men här ökade vi takten lite igen, så härligt att se målet och att vi gjort 8 km!
Så här fint redovisar appen

20130829-230114.jpg

Nu är det dags att sova, jobbat, gymmat, tvättat och tömt diskmaskinen så nu är jag trött!

This entry was posted in Träning, mat och hälsa and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *