Träna och äta rätt

Jaha, kom ju på att det är väldigt snart som vi drar till New York för att shoppa och uppleva The big Apple! Meningen var ju att jag skulle ha gått ner 10 kg innan dess, det har ju inte hänt och tyvärr har inte så många centimetrar försvunnit heller, det är det som är mest trist! Men det är ju inte försent, det är ju 25 dagar kvar innan vi åker!

25 dagar kvarPåsken kom ju emellan med en massa god mat och trevligt sällskap! Som vanligt var vi hos farsan, i år blev vi 20 personer, hur kul som helst! Maken hade beredskap så jag nubbade  🙂 Vi skulle inte ha så mycket mat, men konstigt nog så blev det tonvis i år igen. Jag hade lagt in alla sillarna (äppelsill, citronsill och vanlig inlagd sill), maken rullat köttbullar och gjort i ordning matjessill i tomatsås som är sååå god!

Men nu är påsken typ slut så nu är det på träningen igen, jag har ganska mycket problem med mina axlar så jag tar det lite försiktigt… När jag inte kör pass på gymmet kör jag Victoria Sectrets träningsvideor på You Tube, alltså de är fantastiska. den lilla tjejen orkar fan så mycket mer än mig, målet är alltså att orka lika mycket som henne och komma i närheten av hennes kropp!

Här kommer några länkar som jag kör, endera bara en eller flera olika i kombination, varje del är väldigt kort, så flera repetitioner eller flera övningar verkar smart för att få resutat:

How To Get Legs

How To Get Legs Like a Victorias Secret Angel Model

7 minuters cirkelträning

7 minuters cirkelträning

Abs like an angel

How To Get Abs Like a Victorias Secret Angel Model

How To Lose Arm Fat

How To Lose Arm Fat

Kände mig nyttig efter träningen idag, käkade ett par potatisar, egna inlagda sillar och 100 gr lax, självklart toppade jag med lite gravlaxsås, men det var jag värd!

Idag var det så varmt och skönt ute att jag faktiskt fick sitta ute och må bra en stund också, ungarna busade och hade kul så sova var ju bara att glömma, men vad gör det?

Vattenkrig - plastpåse vs vattenspruta

Vattenkrig – plastpåse vs vattenspruta

 

 

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *