Trött och huvudvärk

Sitter på pendeln, en kvart senare än planen men det får gå. Olyckligt att skylten sa att det var förseningar på min linje, hoppas det bara är efter Centralen! Tanken är att jag ska vara på jobbet 0730 för att kunna åka hem och träna 1600. Men jag var så trött imorse så jag kom inte upp och duscha gick inte att ställa in! 25 min så var jag klar med mig och katterna, väldigt bra jobbat och då stressade jag inte, bara 100% fokus på vad jag skulle göra.

2 min kvar när jag kom ner till pendeln, hann inte så långt fram i tåget som jag bör sitta, bara att stånga sig fram bland alla andra på centralen! Känns som att jag alltid går mot strömmen och ändå är det många som går upp på samma ställe

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *