Underbar lördag

Så nöjd med min gårdag! Började hur lugnt som helst, mysigt att känna att man inte behöver stressa upp för att få iväg grabben till plugget!

Följde med sonen till bussen vid 10, han skulle in till stan och fira en kompis som fyllde 13, fatta att smågrabbarna fyller tonåring en efter en! Underbart väder så hem och peta i mig frukost och sen ut på tomten!

Gräsklippare fram, tjurig som fan sågubben fick öppna förgasaren och använda startgas för att få igång den! Nästa gräsklippare ska ha startknapp för jag kan inte starta den själv när den stått, det är skit!

klippte av mattan, är typ inget gräs men fyllde grästunnan, konstigt att det kan bli så mycket fast gräsmattan är i så dåligt skick! Rensade sen i vårt skogsparti, sååååå mycket kvistar och grenar, ristunnan fylldes direkt så jag fick klippa av allt i småbitar för att få plats med allt. Rensa, kratta och fixa i flera timmar innan lunch… Korv med bröd ute på framsidan!

Lasta lastbilen, den blev full igen och insåg att det fanns tid att åka till skroten, bli av med allt direkt är ju underbart! Träffade goa vänner vid tippen, hockeyn börjar 20 och inte 16! Bonustid, iväg till Bauhouse och hämta jord och gräsfrön, hem och tömma säckarna i rabatten och på steppmarkerna, på med vatten och gräsfrön och nu håller vi tummarna. Slängde ut lite blomfröer på framsidan också sådär vi se om det blir fint.

blev ingen promenad men det gjorde inget eftersom jag fick ihop över 13000 steg ändå, vilket träningspass och vad fint det blev!

Nu söndag och regn, blir nog bra det också!

This entry was posted in Fritid and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *