Upps

Skrev ett långt blogginlägg på Fredag (förra inlägget), nu är allt borta utom det om träningen! Helskumt!

Ja ja, vad är väl en bal på slottet. Efter träningen igår så träffade jag en tjej på parkeringen som köpte två av mina klänningar, hon tittade inte ens på dem utan bara sa att hon ville ha  bägge (hon hade ju sett bild på FB), gav mig 100:- och gick. Kändes sådär, jag är noga med att jag vill att de som köper saker av mig ska vara nöjda, och om hon inte ens tittade på de när hon köpte, hur kan hon då vara så säker på att hon ville ha de? Ja ja, hon har inte hört av sig så jag hoppas att hon är nöjd.

Utöver klänningarna har jag sålt 2 pyjamaser, ett set med fina målarfärger och ett spel. Jag har även ett par tröjor på Tradera som auktionen går ut på söndag och jag har bud på 2 av 4, det är helt OK.

Kändes att det var fredag idag på jobbet, min bordsgranne går på semester och mammaledighet nu så vi ses inte förrän den 20/8. Somrarna är konstiga, de som man i vanliga fall träffar dagligen träffar man kanske inte på flera månader! Vi firade hennes semester genom att gå till Texas och mumsa en Ceasarsallad, den är fantastiskt underbar! Jag beställer alltid utan lök och krutonger och med dressingen bredvid, vill inte ha salladen dränkt i dressingen!

Hem och mumsa mat sen kröp vi ner i soffan och kollade på film, yngsta tjejen med en 7Up och jag med ett glas vin och till det en stor skål med popcorn. Stora tjejen var i stallet och lillkillen sov hos en kompis. Pappan har beredskap och satt mest i telefon innan han fick åka iväg och jobba, jag hoppas han kommer hem snart den stackarn!

Ligger i sängen och ska alldeles strax sova, är så trött nu så jag undrar hur mycket pollen det är i luften. Ibland har jag till och med svårt att andas, det är tungt, och då orkar man inte så mycket och det är irriterande!

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *