Välkommen till min personliga sida

Välkommen till mitt lilla hörn i cyberrymden.

Här får ni läsa om mina tankar, idéer, min vardag, min träning och annat som faller mig på.

Skriver lite nu och då när lusten faller på.

Välkommen!

One Response to Välkommen till min personliga sida

  1. Hosting says:

    Jag platade som vanligt lite dansbilder till bandets hemsida samt danslogen.se och min blogg. Efter spelningen tog jag en gruppbild pa bandet. Det kommer val till pass nar jag i slutet av aret skall sammanstalla 12 bilder i en almanacka. Det ar ett par dansare som alltid bestaller en sadan av mig. Det ar kul nar mina bilder uppskattas. Jag brukar for det mesta samla bandet efter spelningen for att foreviga dom. Alltid kul att kunna anvanda sina egna gruppbilder i marknadsforing och reportage av danskvallar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *