Vardag igen

Så var det måndag och första semesterperioden är slut, har haft riktigt sköna 11 dagar!

Nu är det tillbaka till verkligheten i flera veckor, hoppas få ordning på kost och träning igen! Jag och vågen är så osams och snart kommer jag väl inte i mina kläder som skulle bli för stora!

Blev lite sent igår, svärmor fick besöka sjukan (inget allvarligt men det borde ha gjorts för längesen!), maken åkte med henne och kom hem sent. Sov inte så bra då jag ville höra att allt gått bra!
När jag skulle gå och sova kom jag på att grabben måste ha lunch att värma! Tur att han gillar blodpudding, stekte på några skivor.

Siktade på en senare pendel än jag brukar ta, idioten i bilen framför började backa precis vid infarten till parkeringen! Nu kunde jag backa som tur var, men jag tutade länge och argt innan!

Så, nu till Blueberry och hämta frukost. Skönt med fint väder trots arbete!

20130701-071214.jpg

Städade klädkammaren igår, blev inte klar men har tömt mycket! Som det verkar har jag även lyckats sälja 3-4 klädesplagg och ett spel! Det lönar sig att rensa!

CYA och ha en toppendag!

This entry was posted in Familjen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vardag igen

  1. AlisseKowalsky says:

    -8 Kilo i en månad , detta är mitt resultat efter att ha använt thermacuts fat burner, En dag kom jag över video om dessa piller och beslutade att ge det ett försök , rasults är otroligt , de av er som har problem att gå ner i vikt måste du prova det , jag minns inte URL , men sök på google efter thermacuts fat burner

    • Ulrika says:

      Tack för respons! 8 kg på en månad är sjukt mycket, grattis! Jag ska testa lägga om kosten och köra igång träningen igen så hoppas jag det räcker för de kg jag har kvar. Men om det inte gör det är jag otroligt tacksam för alla tips! Jag börjar på tisdag eftermiddag, då blir det på riktigt igen 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *