VårRuset

Igår var dagen då VårRuset skulle springas, eller springa och springa, jag går och småjoggar mest!

Vi var 6 anmälda i vårt lag, två bokade av samma dag så då var vi 4. Vid busshållplatsen mötte jag min granne  då fick jag sällis. P.g.a. derby AIK-DIF så gick bussen bara till Gubbängen istället för Gullmarsplan, funkade det också men vi blev lite senare än planerat.

Mötte yngsta bonus på tunnelbanan, hon hade dock ont i magen och mådde illa så hon fick hoppa av vid centralen så fixade jag hämtning åt henne, det går ju inte att springa och ha kul när man mår illa! Jättetrist för jag vet hur mycket hon sett fram emot det här loppet!

Väl på plats så hittade jag kollegan och två av hennes syrror, syskonbarn och polare. De andra i mitt lag fick jag ingen kontakt med men det är sånt som händer. Hämtade picknickpåsen och sen körde vi uppvärmning innan det var dags att jogga iväg. Åsa var förkyld så hon började gå ganska snabbt, men jag kände att jag ville jogga en bit så jag körde på, och körde på! Saktade ner efter typ en och en halv km, jättenöjd över att ha joggat så långt! Sen varvade jag powerwalk med jogg resten av vägen, det kändes så bra och jag hade orken!

Kom i mål, på personbästa, målet var under 45 minuter och jag klarade det på under 40!!!

Endomondo VårRuset

Endomondo VårRuset

Så nu är jag mer taggad på fler såna här lopp, det är ju faktiskt kul när man ser resultat.

Nu när både jag och gubben jobbar hinner vi inte med så många promenader, men jag ska sätta upp mål på minst 3 i veckan och om vi planerar maten så borde det funka även nästa vecka när jag går upp på heltid.

This entry was posted in Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *