Vekling

Nu har jag typ legat i sängen i flera dagar, det ömmar, stramar och gör ont när jag är uppe så jag har undvikit det.

Var hos optikern med sonen i fredags, det var en utmaning men han tog hand om morsan sin. Glasögon blir det, han valde ett par snygga gråa bågar, kanske blir det lättare för honom i skolan när han ser bättre!

Proppade i honom och lilla bonusen mat på Subways, det såg så gott ut men jag hade ont så jag mådde illa så jag skippade mat just då. Shoppade lite och sen släpade vi med oss lite mat och lillbonus väskor hem, de vägde flera ton (många läxböcker när man pluggar natur).

Ingen morfin eftersom lillbonus var i stan på bio och skulle komma hem så sent att hon inte får åka själv, då hämtas man vid pendeln! Det gick bra det också förutom att hon missuppfattat var jag skulle hämta henne  🙂

Idag skulle jag ha hämtat ett promenadband till morsan, men de skulle ut och åka så de körde hem det till henne. Självklart saknades låsmuttern så de fick åka hem och leta och kom tillbaka senare med den. Morsan är inte riktigt pigg men hon stod i 5 minuter och det är ju bättre än inget. Man kan ju blir lite yr första gångerna på ett löpband så jag låter henne testa lugnt och fint. Hoppas bara att hon kommer igång och använder det regelbundet så att hon får upp lite flås.

Varit uppe lite mer nu ikväll, börjar bli dags att inte ligga och bli en slökorv, man ska ju inte ligga men eftersom jag fått ont så har det inte känts som något alternativ. Men imorgon blir det en promenad, det behövs nu!

Nu försöka sova, precis chattat med gubben, önskar verkligen att han kom hem nu, men det är några dagar kvar!

This entry was posted in Träning, mat och hälsa and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *