Vilken lördag!

Helt fantastiskt vad vissa dagar bara blir underbara! Vaknade strax efter 7 när bonus polare ringde (bonus telefon har strulat), gick upp och mumsade frukost och chillade, älskar mornarna som är tysta och bara mina!

Fick för mig att leta efter sonens betyg för HT2015, det innebar att rensa och städa bland en massa papper! När jag var klar hade jag slängt en stor hög med papper, men det är så mycket kvar att det inte märks tyvärr, men resten tar jag en annan dag! Betygen hittade jag inte 🙁

Sen var det dags att försöka få upp brevlådan som vi köpte 2012, vi har saknat pinne att fästa den i, men den köpte vi 2013 men brevlådan kom inte upp då heller! Köpte betong och gjutrör 2014, men brevlådan kom inte upp då heller… Nu var det dags, gubben meckade MC och jag grävde, behövde hjälp att kapa pinnen som brevlådan skulle sitta på så det fixade gubben (passade på att rensa rabatterna medan jag väntade på honom). Gräva lite mer, justera hålet och sen kapa gjutröret (det fick gubben också göra). Dags att börja, Upps, lite mer justering i hålet, vill ju att brevlådan ska sitta perfekt. Gubben fixade till det sista och sen blanda betong. Gick fantastiskt enkelt och smidigt och så fint det blev!

brevlåda, gubben sitter inte där och brädan togs bort när betongen brunnit klart!

brevlåda, gubben sitter inte där och brädan togs bort när betongen brunnit klart!

Älskar att det blommar i trädgården!

Älskar att det blommar i trädgården!

Medan brevlådan fixades så fixade sonen rispytt, så skönt att slippa avbryta för att fixa lunch! Klara samtidigt blev vi också! Rispytten är så god, tack hemkunskapen för att du fått min son att laga mat! Iväg och hämta en till kaninbur, en där kaninen kan gå ner på gräset själv! Gubben fick dra i några skruvar då den har några år på nacken, men till det priset kändes det helt OK!

Ut på baksidan med sonen och plocka blåbär, så smidigt att ha det på tomten! Sen fixade jag middag medan sonen kirrade blåbärspaj. Såååååå gott att jag bara hannfota biten vi sparade till gubben som drog iväg och bastade innan pajen var klar.

blåbärspaj gjord på blåbär från tomten

blåbärspaj gjord på blåbär från tomten

 

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *