Vilken toppendag

Strålande solsken och söndag. Poolen läckte såklart, men det var bara ett litet hål så vi tejpade det med silvertejp och kanske hjälper det lite. Kör en vecka och nästa helg byter vi till studsmatta, hittade en på COOP Forum med skyddsnät och 305 cm för 1499, när vi scannade in den gick den in för 1399 och det kändes som ett väldigt bra pris. Mellantjejen ska börja på trampolin om hon kommer in i höst och då kan hon ju börja öva hemma och alla barnen gillar studsmatta!

Men nu har de en vecka då de får bada pool, sen får det bli sjön eller havet beroende på om vi är ute med båten eller inte. Eller varför inte vattenspridaren, barnen är så bortskämda och vill ha varmare vatten än 15 grader *fniss* Nä, jag badar aldrig i Sverige utom inomhus eller i spatunnor utomhus.

Bokade på extra tågbiljett till mellan så att hon kan åka med ner till Göteborg när jag, liten och min guddotter ska dit i höst. Det är ju inte OK att två av tre barn kommer till Liseberg i år så då fixar vi så att mellan får åka med oss, känns toppenbra! Skulle boka på en extrasäng på hotellet också, oj, fanns inga?!?! Helvete, men det går ju att boka om så får vi boka nytt hotell,,, Oj, dyrt, blir över 1200:- dyrare! Fantastisk kille på hotels.com ringde dock hotellet och Andreas där fixade fram ett rum med en bäddsoffa som extrasäng för bara 250:- extra! Så skönt, vi vill ju verkligen bo på Gothia Tower och nu får vi det!

Gothia Towers i Göteborg

Gothia Towers i Göteborg

Fick oväntat besök från Småland, trodde aldrig jag träffat makens gamla polare men det hade jag tydligen. Tror jag börjar bli gammal och förvirrad! Han hade med sig sin fru sedan några år tillbaka och deras barn. De skulle bara svänga förbi och säga hej, men det blev några timmar med snack och fika. Toppentrevlig och vi är så glada att vi inte hade hunnit åka ut till båten!

Plockade ihop oss och åkte ut till båten, minsta och största stannade hemma, det är ju faktiskt frivilligt att åka med ut och njuta av vind, vatten, skvalp och gung. Maken började fixa med motorn medan jag och mellan satte oss på båten på en filt och käkade kakor och drack läst, helt underbart. Började dock blåsa mer och mer så efter en stund så satt vi inlindade i en varsin filt, men det var skönt ändå.

På väg hem fastnade vi i bilköer, inte helt ovanligt då det är många båtägare som ska hem söndag eftermiddag. Hittade en bil som fått något fel på bilen och lite längre fram en bil som det brann ur. Trodde först att den kokade men det brann ordentligt, inte ens lilla brandsläckaren som de försökte med kunde få stopp på det! Passerade med god marginal och snabbt, sen blev vi stående i köerna igen. 50 minuter tog det att köra en sträcka som kanske brukar ta 10-15 minuter! Mötte brandkåren och ambulansen, tror att de skulle till bilen som brann. Det var inga kvar där i utan alla stod på bra avstånd vilket kändes skönt, tycker så synd om de med bilen men är glad att den var tom!

Stora packade ihop sig idag för att åka på en veckas semester med pojkvännen, hans bröder och pappa. Blir att hälsa på hans släktingar och en tur till Liseberg. Hoppas att de får fint väder och att de får det trevligt.

Nu dags att sova, imorgon jobba, få lite massage på nytt ställe, bio med liten och mellan, hem och sova!

Sov gott!

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *