Whiskey är gott

Så har jag fått i mig två Whiskey och inser att WOW vad jag har mycket att se fram emot!

Väsby Rock
Sweden Rock
NEW YORK!

De två översta med maken och den nedersta med goa vännen Marielle! Längtar mest till de två nedersta: Sweden Rock med Mötley Crue, såååå nice att få se de en sista gång innan de lägger av helt!

New York – staden som aldrig sover och jag ska få åka dit igen! Flygbiljetter är bokade och jag tror minsann att jag har bokat ett hotell, kanske byter vi det då det är några månader kvar tills vi åker! Men i september bär det av, åååå vad jag önskar att det var nu och inte sen!!!

Nu ska jag sova, förväntas arbeta imorgon, det blir spännande. Ska kolla om jag kan ta ledigt på fredag, skulle bara vilja vara en dag och grabben är själv hemma en hel del den här veckan när han har sportlov så det skulle kännas bra.

Kanske rymma iväg någonstans… Vet bara inte vart… Eller bara vara, tål att fungeras på.

Puzz och kräm!

This entry was posted in Fritid and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *