Börjar få koll på det här

äntligen, nu börjar jag och min Garmin Vivosmart bli kompisar, ja, förutom igår när jag glömde mata Vivo och den stackarn dog temporärt!

Idag hittade jag att Vivo faktiskt loggade min tupplur igår, alltså så har jag fattat den biten.

Men pulsbandet och jag har verkligen inte varit överens, men idag hittade jag en blogg med en kille som fått fram precis den graf jag ville ha. Jodå, han fick fram den från Vivosmarten, så jag testade igen. Blötte bandet också för det löste jag skulle vara bra, började med ett magpass, men då gjorde bandet ont så jag tog av det. Men sen på med bandet igen när jag skulle köra ben. Och nyss kollade jag på Garminconnect och pulsen hade registrerats!
Puls ben, mage, ben

Så nu är jag så glad! Gillar stegtävlingen mot främlingarna också, tänkte att nästa vecka ska jag försöka komma högre upp!
Stegtävlingen Garmin

Så, nu blir det inte många fler steg idag, men jag är nöjd!

This entry was posted in Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *