Faktiskt nöjd

Kom hem från en vecka på Cypern, ätit och druckit gott en hel vecka men gått ner ett halvt kg!

Simmade 5 mornar av 7, det är jag riktigt nöjd med! Simmade 20-30 minuter, sen plaskade och badade jag större delen av dagen så det kanske också brände lite.

Kom hem på söndagen, och på måndag mitt på dagen la min vän och tillika instruktör på gymmet ut att det skulle vara Bodypump på kvällen! Självklart var jag på, när jag kom dit insåg jag att det var ett privat pass bara för “järngänget” och hennes polare, så kul, vi var 4+henne och körde som fan!

På tisdagen var det dags för gymmet med lillasyster, träningsvärken efter måndagens pump kom vid lunch, kändes otroligt skönt att få pressa lite vid 17-tiden! Ont ska med ont fördrivas! Hade tur och träffade på Line som är naprapat på gymmet också, bokade en tid för axlar och nacke till på torsdagen (hon som masserade mig i Turkiet var helt förfärad över hur stel jag var)!

Onsdag blev vilodag, det behövdes!

Torsdag blev det gymmet igen, axlar och bröst klarade jag inte av att köra men resten av kroppen fick sig en genomkörare. Längtar till måndag då det är Pump igen, det är lite intensivare och ger mer känns det som.

Käkade på gymmets café, inte nyttigaste men ack så gott: pasta med laxsås, såsens bas bestod av grädde, vitt vin och lite mjölk 😀

Fredag blir vilodag, då ska jag fixa mina naglar inne på söder, ska bli jättespännande med gellack, det har jag aldrig testat!

Har lite panik, skulle behöva ut och gå för att klara av Tjejgåingen i slutet av augusti, men jag ber till min lyckliga stjärna att benhinnorna klarar sig…

Tjingeling!

This entry was posted in Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *