Halva semestern avklarad

Jaha så har nästan 2 av 4 veckors semester passerat.

Ett vitt, ett grått

Ett av två fönster ommålade

Jag har målat lite fönster och tvättat fasad, äntligen fick jag som jag ville och det vita på huset blir nu grått, inte den grå som mannen ville utan en nyans mörkare  🙂

 

 

Älsklingen har tvättat och börjat målat ena kortsidan av huset, där det är högt och djävligt! Under Takutsticket blev det målat ett par gånger så nu är det bara det gula kvar! Tur att han har två veckors semester från och med måndag, gäller bara att vädergudarna är med oss också…

Varit en sväng på Kolmården samt Parken Zoo, alltid lika mysigt. Kolmården blev två dagar medan Parken Zoo räcker med en dag.

Ett av mina mål under semestern var att ordna alla mina fotografier och försöka göra några fotoböcker. Suttit ett par dagar med fotografierna men det är såna mängder så det är massor kvar, det får nog bli vinterpyssel!
IMAG0448

Orkidéer i vatten, spännande!

Orkidéer i vatten, spännande!

Ett annat mål var att plantera om ett par Orkidéer i bara vatten, har hört att det ska vara bra så jag måste ju testa nu när jag inte orkar ta hand om de som jag borde. Igår blev två omplanterade, tog längre tid än jag trodde men nu är det bara att vänta på att de ska börja blomma som bara den  🙂

 

 

 

Ett tredje mål den  här veckan var att gå ut och gå typ minst varannan dag och vara noga med vad jag äter… Det har gått si så där, igår tog jag mig ut och gick 4 km, jätteskönt första 10 minutrarna sen var jag genomtäppt av all dj…a pollen. Både jag och sonen har varit skitdåliga av det skräpet i flera månader, det suger verkligen!

This entry was posted in Familjen, Fritid and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *