Härnösand och Thailand samma vecka

Arbetsveckan innan Thailand la jag två jobbdagar i Härnösand, de har typ snörekord, helt hysteriskt mycket även för norrlänningarna och det kan man ju inte missa!

Resan upp

Flög upp med SAS istället för BRA, ett större flygplan så jag hoppas kunna göra det även i fortsättningen. Jag bokar det  flyg som är billigast, den här gången vann SAS så jag slapp propellerflygplan den här gången. Tog Arlanda Express ut, så smidigt och snabbt, men alldeles för dyrt om man ska betala själv, privat blir det flygbussarna för 75 kr enkel resa.

Snö överallt

I Härnösand var det sjukt mycket snö, vackert ett par dagar.

Bodde hemma hos min fina vän och kollega Malin och hennes sambo, så mysigt! Honom har jag aldrig träffat och det är ett par år sedan jag och Malin träffades, vilket inte är Ok! De har köpt hus så jag har ett eget rum där när jag kommer upp. Nästan hela huset har de renoverat och fått det jättefint! Gigantiska snövallar i hela stan och problem med snöröjningen, entreprenören har fått sparken och kommunen tar över det i egen regi!  Snön ligger väl kvar till midsommar, sjuka mängder!

De har anpassat plogningen av de stora vägarna för att inte dölja vägskyltarna, vägkamerorna har de tydligen skottat fram hörde jag.

Vishet efter veckan

Det jag har lärt mig är att inte förlägga arbete på annan ort innan semester utomlands, blev lite stressigt och munsåret kom som ett brev på Posten. Tur jag kunde jobba hemma på fredagen och få undan all tvätt (man har pauser även vid hemmaarbete).

Jag hade självklart förberett packningen redan innan Härnösand…

Packningsförberedelse

Påbörjat planering av packning…

Och ja, sambon fick mer än väl godkänt!

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *