Jag var på G

Jag och syrran är så på G med träningen. Extra kul att hon går all in men med sunt förnuft! Planen för hösten är BodyPump på måndagar och cirkelträning på torsdagar, om allt funkar kör jag gärna Yoga på tisdagar och gymmet på helgen. Maten har jag också helt OK koll på, känns fantastiskt att vara på G…

I måndags började dock grabbens skola och den har han ingen lust med… Fick mail i tisdags att hans lärare ska sluta så nu biter han ihop så hoppas vi att kemin dunkar med den nya.

I söndags skulle jag tränat, hade planerat att om syrran inte skulle till gymmet så skulle jag ut på promenad med mina nya vristvikter! Upp i tid, i med frukost och sen rasade magen! Tillbringat större delen av dagen på muggen och det som stör mig mest är att det inte ger med sig och att jag inte kan träna!!

Jobbade hemma i måndags då jag inte visste om jag smittade eller inte, älskar att jobba hemma, är mer effektiv och får mer gjort än på jobbet!

Vågade inte träna på kvällen då magen kändes instabil men jobb på tisdagen gick.

Grabben har fått skjuts till skolan varje morgon, nästa vecka hoppas jag han kan gå själv merparten av dagarna.

I torsdags upp klockan 5, bil till pendeln, flygbuss till Bromma, flyg till Härnösand, taxi till kontoret. Jobb och möten toppade med trevlig lunch med fantastisk kollega. Sen samma vända tillbaka hem, förbi affären, hämta middag till sonen, hem fixa gröt till mig, korv till grabben, iväg till gymmet för en timmes cirkelpass!
Bästa torsdagen på länge, hade jag inte grundat med Celsius hade jag inte pallat passet, så tungt, så intensivt, så kul och underbar musik.

Idag kom träningsvärken, tänkte ut och gå men plockar i all högar här hemma och tvättar istället, imorgon blir det gymmet igen, två nya pass ska testas!

Tjingeling, nästan en vecka tog det att få in detta inlägg, min app funkar inte och Deperata Husfruar tar mycket av min tid 🙂

This entry was posted in Familjen, Per, Träning, mat och hälsa and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *