Julen är slut – typ

Så, nu är det slut med julen för min del. Julafton tillbringades hos min far som vanligt, storasyster med pojkvän, systerdotter, farbror och faster så vi var väldigt få. Men oj så trevligt, god mat, gott fika och allt städades undan utan att det kändes jobbigt. Kalle tog slut alldeles för snabbt men sen blev det julklappslek. Jättekul! Sonen fick tre paket, jag fick tre paket, maken 1 paket och faster fick 2 paket, de andra hade ingen tur med tärningen och blev utan! Mina ljus jag vann skänkte maken bort till syrrans kille, jag ha ju så många PartyLite-ljus hemma så han vill inte att jag tar hem mer. Två trisslotter lyckades jag få tag i, Per fick skrapa den ena men tyvärr var bägge nitlotter.

På juldagen kom stora bonus hem, hon hämtades inne i stan och sen åkte vi ut till svåger och svägerska. De bor lite ute på landet, en lång krokig ler/grus-väg som kan göra den mest rutinerade åksjuk, det gick ganska bra idag, men när det är mörkt ute är det riktigt jobbigt! Vi trodde vi skulle fika bara så vi drog förbi Mc Donalds då maken inte hade ätit någon frukost. När vi kom ut på landet så var det mat framdukat… Lite jobbigt, men jag hade töjt ut magen ordentligt på julafton då det löste sig  🙂

MEN nu dj…ar är det slut på frosseri och ingen träning, jag kommer inte ens ihåg när jag tränade senast! Idag blir det havregrynsgröt till frukost och när bonus vaknar så ska vi åka till mitt gym (hennes har stängt) och köra lite styrka! Gymmet har flyttat så jag har inte varit där, ska bli jättespännande och framförallt skönt att komma igång.

Simkort ska jag också köpa, då kan jag åka och simma med min storasyster, endera efter jobbet, eller på lördagar och kanske om jag byter jobb så kan jag eventuellt hinna ibland innan jobbet. Måste köra nu, väger mer nu än när jag var gravid för 11 år sen!!!

Ska fixa iordning gymhörnan nere i källaren sen också, mattorna är utlagda, nu ska bara skivstång, hantlar m.m. få flytta in. Måste fundera på var jag ska ställa löpbandet, jag är inte säker på att den ska stå på mina träningsmattor, kanske bättre att den står direkt på golvet, måste kolla hur den ser ut under.

Men innan det blir sån fix så ska vi hem till mor min på lite julfirande, det blir garanterat lugn och ro, bara syster, systerdotter och vi och kanske eventuellt bonus och syrrans snubbe. Helt perfekt, jag gillar när det är lugnt och skönt och det räknar jag med att det blir idag också!

Nu dags för frukost, sen är det ordning och reda så att jag kanske förhoppningsvis går ner lite i vikt innan New York i maj!

This entry was posted in Familjen, Fritid, Träning, mat och hälsa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *